Autor: 021.rs

Novi Sad
03.12.2018.
09:19 > 13:25
Servis personalne asistencije u Novom Sadu još uvek se projektno finansira, sredstvima koja svake godine ne mogu da se predvide pre završetka dva konkursa Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu.
  • Kaya

    03.12.2018 14:06
    Trebalo bi da u okviru socijalne zaštite postoje personalni asistenti, gerontodomaćice, medicinska pomoć za nepokretne i slično, a ne da se svake godine govori o tome. Jadni ti ljudi koji su osuđeni na tuđu pomoć, još ih vlast dodatno šikanira. Prošle godine smo skupljali pomoć za personalne asitente i nije mi žaao da pomognem ali postoji onaj kome je to posao pa ga ne radi. Kao i u slučaju bolesne dece, znamo kako se i dalje leče.
    Pozdrav simpatizerima SNS, jadna vam je ta vaša vlast koja pokazuje mišiće na deci, porodiljama, nemoćnima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna